Martins fest fick fjortis besök

Japp Martins rätt sköna lagom stora chillfest fick oväntat och ovälkommet fjortis besök. Rätt trist o väldigt äckligt, en av dem  va extraordinärt äcklig. "Hon" satt på mig 2 gånger! :'( Hon va helt galen skit dryg o homofob.
När David som satt till höger om mig(fjortisen till vänster om mig) lutade huvet bakåt i soffan och utstötte en rap "buuuurrp! så skrek fjortisen "vadå PUNDARE?!" HAHA!!
Ja sen fimpa Elvis en cigg på sin kuk. och nån fjortis som martin ragga på spydde ner hans hallgolv.
Stackars martin!

Stargate SG-1 vs. Stargate Atlantis :S

Shit shit! Jag kan inte bestämma mig! Stargate Atlantis eller SG-1? Jag kan inte komma på vilken av serierna som är bäst, SG-1 Har många många mer avsnitt än Atlantis, men Atlantis har Rodney Mckay! Men SG-1 har Teal'c's Underbara kommentarer som "what is an operah?"!
Uuh! shit, jag börjar verkligen bli besatt av Stargate, hihiii! Fatta va skönt med en stargate i garderoben,  typ "ooh sugen på glass, stargate'ar mig till ica och köper en glass, stargate'ar hem" Eller "uuh de rengnar, usch då jag som skulle till felix, aah! jag tar stargaten till hans garderob!"
Undrar va en stargate kan kosta, ska ringa SGC(StarGate Command)  och fråga.

Anders Borg

Måste bara kommentera!
Läste imorse på texttv andersborgs nya arbetsmarknads förslag. Sök fler jobb eller få böter!
VA FAN ÄR DET?! arbetslösa som redan sitter i en pyskiskt och ekonomiskt pressad situation ska få böter om de inte söker ännu fler jobb, finns ett STORT problem bara, man kan inte söka alla jobb, för sverige är för högutbildat, vi ställer för höga krav. En vän till mig vars styfar inte fick ett arbete som lastbilåkare för att han inte hade godkännt i bla. historia i gymnasiet. Fast! han har kört lastbil i 20 år i stockholm. Jävligt konstigt.

Jävlar

Shit jag suger verkligen med det här med blogga ibland! två veckor sen sist, inte bra inte. tyvärr har jag inte något speciellt kul att skriva om, farsdag igår, grattis till alla pappor där ute.

Har hittat ett roligt spel till psp, LocoRoco heter det, väldigt roligt väldigt gulligt. finns Att köpa på bla. EB games för 249.-

Just nu lyssnar jag på Frank Zappa - i'm so cute, underbar låt! Om en timma ganska precis ska jag bege mig till väster, ska träffa tina och vi ska gå på nån form av introduktion hos max. Jag ska försöka skaffa ett arbete hos dem. får se hur det går. visst MAX tänker ni, inte bra, kapitalister hela bunten, men nu är det så att jag behöver pengarna och jag tror nog nästan alla håller med om att det är både bättre o godae än äckel macdonalds!

well well see ya!