igår och idag

Igår...
    firade jag jimmie som fyller 21 på tisdag, han fick två packet luckey strike i present.
Efter det var jag påväg hem, och bestämmde mig för att ringa martin o se vad han gjorde, han var hos lotta och de var även en massa andra så jag drog dit. Chillade runt lite, sen fick vi för oss att dricka och jag hade wiskey hemma, så vi drog hem till mig o drack, vi gick även ner till statoil och köpte 5 sex-pack.
Vi festade o spelade kapten krok och ricky o dompa försökte besudla min säng, mitt vardagsrums golv, mitt  hall golv och min toalett.
Efter att de flesta dragit o de bara var jag martin o david kvar så satt vi mest o snackade o lagade fylle mat. martin däckade vid 5-6 och jag o david plockar fram vattenpipan. sen när vi nästan somnar så börjar Krambjörnarna 2 på tv. Jag har INGEN aning om vad filmen hade för handling men vi hade kul iaf. Vi kom även på massa bra namn till alla i filmen, nämligen följande:
Hockey-häst björnen
Bayblade björnen
Bög björnen
Anarkist svennen
Tommy och Annika
Knullbjörnarna
Lejon björnen
Emo björnen
Kiss björnen
Pervo stjärnan
Elefant björnen
Kanin björnen
Blå björnen
Stjärnan
Hjärtat
Coola glasögon björnen
Dildo illern
Dildo illerns polare
Hund björnen
Bullemi fågeln
ADHD björnen
Ap björnen
Raggar björnen

Idag...
    SÅ har jag städat, med hjälp av martin o david. Sen har jag suttit hemma o kollat på Beauty and the geek sen vid typ 4 så gick jag och mötte matilda som hade varit o handlat julklappar, vi satt hemma hos mig o myste o kollade på Beauty and the geek. Sen skulle hon till ellen och slå in massa paket och jag skulle till mor o far för att äta middag hos dem.
Vi åt moussaka, de va jätte gott! sen körde far mig hem. Väl hemma tittade jag lite på tv, pratade med malin i telefon och tittade på nacho libre och efter det An Inconvenient Truth vilket var en bra film fram till 1 timme 26 minuter och 22 sekunderAl Gore säger att vi lyckats bekämpa kommunismen, då slutade jag titta.

Jag SonyEricsson Henne!

Japp, träffade henne på en fest förra fredagen, vi snacka halva kvällen o de va väldigt mysigt.
Träffat henne i skolan lite då och då. Sen gick vi på tomtenatta, de va kul o hon är såå söt!
Vi skulle festa med några polare hos mig i helgen,, men hon blev sjuk och kunde inte komma,
tyvärr men vi hade kul iaf. Och idag så drack vi te hos mig, bara hon och jag!